ÁDÁM-Soft  »  A vállalkozásról, kapcsolat

ÁDÁM-Soft

A vállalkozásról, kapcsolat, elérhetőség

3530 Miskolc, Meggyesalja utca 93.

Telefon: +36 (46) 413-347, 505 450, 505 451, 505 452

Fax: +36 (46) 505 451

Email: adamsoft kukac adam-soft.hu

Nyitvatartási idő:  hétfő - péntek 9:00 - 16:00

kellemes környezetben, ingyenes parkolóhellyel várjuk kedves partnereinket : Klick Computer

Köszönöm, hogy virtuálisan meglátogatja cégünket.

Vállalkozásunk informatikai rendszerek tervezésével, megvalósításával foglalkozik. Ügyviteli, vállalatirányítás, vállalkozásirányítás rendszer, ERP

Az Informatikai rendszerek megvalósításán nem csak a működéshez szükséges hardware és software elemek üzembehelyezését értjük, hanem a rendszereket éltető folyamatok megszervezését is. Ha a folyamatok nincsenek összhangban a valós élet történéseivel a rendszer működésképtelenné válik.

Ez könnyen bekövetkezhet, ha a cégvezetés vagy a felhasználók nem motiváltak, vagy ellenérdekeltek a rendszer használatában!

Kérem, gondolja végig, hogy egy rendszer bevezetéséhez meg tudja-e teremteni a megfelelő feltételeket. Ha igen, akkor kérem, tekintse meg kínálatunkat!

Először egy kis történelem: számlázó, raktárkezelő, készletnyilvántartó, programok, informatika, adatbáziskezelő szoftver, adatbáziskezelés, rendszer
Vállalkozásunk 1992 óta készít informatikai rendszereket. Végigjártuk a szokásos fejlesztési környezeteket (FoxBase, Clipper, FoxPro), de ma már kizárólag Microsoft Windows alá készülnek programjaink. 2000-től forgalmazzuk az ÜgyViszW rendszert (Microsoft Visual Fox) és 2005-től használják az első Misrosoft SQL szerver alapú rendszerünket a Dr.Praxis-t ( 2009-ig).

Mit is jelentenek az elnevezések?


ÜgyVisz: 1992-ben Clipperben készült az ügyviteli rendszerünk első változata. Nevezhetjük számlázó, raktárkezelő, készletnyilvántartó programnak. De a legújabb SQL alapú változata megfelel a vállalatirányítási rendszerek átlagos követelményeinek is.


Dr.Praxis: 1998-ban FoxPro-ban valósult meg először. Családorvosi, háziorvosi, orvosi, foglalkozásegészségügyi rendszer, program. Ezen munkánkat 2009 befejztük.

Remélem, az elméleti és történelmi bezevetéssel ráhangoltam a tevékenységünk részletesebb megismerésére.


Tisztelettel

Ádám Gábor