ÁDÁM-Soft  »  Szoftver Termékek  »  Ügyvisz vállalatirányítási rendszer működési diagram

Ügyvisz vállalatirányítási rendszer működési diagram

Ügyviteli program, vállalatirányítási rendszer - ÜgyViszW, ÜgyViszQ

Az ÜgyVisz rendszert kis- és középvállalkozások részére fejlesztettük. Főként kereskedelmi és szolgáltató vállalatok készletgazdálkodási, raktár-irányítási, értékesítési, beszerzési és pénzügy-számviteli igényeinek ?integráltan tegyen eleget.

 

 

 

Az integrált vállalatirányítási rendszerek beszerzése és működtetése komoly költségvetési terhelést jelent még a nagyvállalatok számára is. A hazai környezet: a kis- és középvállalkozások (kkv) tőkeszegénysége megakadályozza az ilyen rendszerek, ebben a szegmensben történő elterjedését. Azon cégek számára készült rendszerünk, akik felismerték, hogy az integrált vállalatirányítási rendszer alkalmazásával ésszerűbben, gazdaságosabban tudnának működni, ezért egy rövid időn belül megtérülő beruházásra is képesek. Az ÜgyVisz alkalmazásával új üzleti lehetőségek nyílnak meg. Segítségével növelhetik árbevételüket, javíthatják értékesítési hatékonyságukat.

 

Az ÜgyVisz rendszer kb. 50 felhasználó, 15 év alatt gyűjtött tapasztalatait hordozza magában. Folyamatosan fejlesztjük, bővítjük rendszereinket, hogy a legfejlettebb e-business technikákat és folyamatokat is partnereink rendelkezésére tudjuk bocsátani.

 

Logikai felépítése eltér a megszokott számlázó programokétól: az ISO 9001 szabványnak megfelelően, a folyamatok nyomon követhetőségére helyezi a hangsúlyt. A partneri megkereséstől (megkeresés->árajánlat-> rendelés-> szállító levél->) a számla kibocsátásáig biztosítja a folyamatok összefogását, a szálak rögzítését. Egyesíti a CRM és ERP rendszert, hiszen a kis cégeknél a feladatokat közösen végzik a munkatársak.

 

Összefoglalva: az ÜgyVisz egy rendszert teremtő segítőeszköz.

 

 


eMail | Ügyviteli szoftver ÁDÁM-Soft | KlickComp Számítástechnikai webáruház, számítógép bolt ::: Klick Computer  Notebook ( Acer, Asus, Dell, Toshiba ) és PC Web-Bolt.