ÁDÁM-Soft  »  Segítő oldalak  »  ÜgyVisz Frissítés 2008. október

ÁDÁM-Soft ::: ÜgyVisz frissítés

ÜgyVisz Frissítés 2008. október


Tisztelt Partnerünk!

Értesítjük, hogy elkészült az ÜgyWiszW rendszer frissítése.

Fontos! A frissítés megkezdése előtt mentse állományait!

A frissítés letöltéséhez és telepítéséhez honlapunkon ( http://www.adam-soft-hu ) talál leírást.

A rendszerben elvégzett változtatások:

 • A bizonylatok közötti átvitelnél újabb lehetőség áll rendelkezésre. A Tételeknél a Rendelések és Szállító levelek gombra megjelenő Áthozható tételek listánál 3 új gombot helyeztünk el :
  1. Átvitel BzlSzám : rááll egy tételre, abból a bizonylatból, melyből ez a tétel származik, ennek a gombnak a hatására a rendszer átemeli az aktuális bizonylatba. Az ÜgyViszW-ben csak egy kilépés és ismételt indítás után frissíti az ablakot! Tehát nem tűnnek el a tételek csak kilépés után.
  2. Átvitel tételenként : a gomb hatására az áthozható tételekről egyenként feldobja az átviteli ablakot, hogy módosítani lehessen a mennyiségeket és árakat.
  3. Mindet átvisz : a gomb megnyomására minden tételt átvezet az aktuális bizonylatba.
 • Sorozat nyomtatásnál a nyomtatott számlára a rendszer megjeleníti a bizonylat nyomtatásában a partner jelenlegi tartozásának összegét. (Csak ÜgyViszW-ben) Fontos, hogy ezentúl számlamásolatot csak az eredeti számla fénymásolásával lehet adni. Oka: az egyenlegadatok bizonyos esetekben későbbi 3. példány nyomtatása esetén változhatnak. pl: 2008.06.26-án befizet egy csekket az ügyfél. 2008.07.01-én elkészül a számlája és rákerül az egyenlegadat, mert 2008.07.01 előtti pénzügyileg nem rendezett számlája van. Eltelik 1 hét. Beérkezik a 2008.06.26-án befizetett csekk és „kiütitek” a tarozást. Ezután bármikor ha 3. példányt nyomtatunk, akkor már változik az egyenleg információ, mert a számla kelte dátum előtti pénzügyi teljesítések már nem mutatnak nyitott tételt. Így a 3. példány már nem fog megegyezni az első példánnyal. A jelenlegi egyenleg úgy adódik, hogy az aktuális számla összegét hozzáadja az előző számlák egyenlegéhez. Az egyenlegadatok kizárólag sorozatnyomtatás esetén kerülnek fel a csekkes és az átutalásos számlákra, és csak abban az esetben, ha az ügyfélnek a számla kelte előtti dátumnál korábbi pénzügyileg nyitott számlája van.
 • A Cikkek árváltozásainak nyilvántartásába beépítettünk két listát. Az Beszerzési ár alá árazott termékekről is lekérhető már lista.
 • Javítottuk a hibát, mely az egyenlegközlőben nem figyelte a rendszer, hogy túlfizetés vagy hiány van a bizonylat pénzügyi teljesítésének könyvelésében.
 • Változtattunk az árjelző formátumán. A Cikk Kereső ablakban a varázspálca gomb lenyomására lehet az az árjelzőt nyomtatni. A termék adatait és a cikk megjegyzésében szereplő szöveget nyomtatja, egy A4-es oldalra 4 termékét.
 • Módosítottunka Gyűjtőszámla kezelésében. Készpénz fizetés esetén nem fogja alkalmazni. A tételekből kilépés esetén egy ablak jelenik meg, melyben kiválaszhatja a számla típusát : normál, gyűjtő, elszámoló számla. Egy problémára még keressük a megoldást: elszámoló számla esetén a termékek a teljesítési dátumig készleten maradnak. Várjuk ötleteiket... Felhívjuk figyelmüket, hogy a termékek átadása után ( szállító, munkalap) KÖTELEZő 15 napon belül számlára tenni!

Jó munkát! Nagy forgalmat és hasznot az év végre!

ÁDÁM-Soft

 3531 Miskolc, Győri kapu 57. 

Tel/Fax: +36 46 428 114, +36 46 413 347

mail: ADAMSoft@adam-soft.hu

Lásd még...


Számítástechnikai WebÁruház : notebook, laptop táska, projektor és minden, ami informatika www.KlickComp.hu |  Ügyviteli software, szoftverfejlesztés www.ÁDÁM-Soft.hu |  Laptop, Notebook ( Acer, Asus, Dell Toshiba ) Laptop táska ( Samsonite,Targus ) a Notebook Partner www.NotebookPartner.hu |  Informatikai, Számítástechnikai megoldások Miskolc www.SzámGép.hu |  LanDoktor  |  eMail