ÁDÁM-Soft  »  Segítő oldalak  »  ÜgyVisz Frissítés 2009. június

ÁDÁM-Soft ::: ÜgyVisz frissítés

ÜgyVisz Frissítés 2009. június


Tisztelt Partnerünk!

Értesítjük, hogy elkészült az ÜgyWiszW rendszer frissítése.

Fontos! A frissítés megkezdése előtt mentse állományait!

A frissítés letöltéséhez és telepítéséhez honlapunkon ( http://www.adam-soft-hu ) talál leírást.

A rendszerben elvégzett változtatások:

Ebben a hónapban lesz még egy frissítés, köszönjük türelmüket!

  • Az ÁFA kulcs váltásának elősegítésére több helyre beépítettük, hogy a bizonylatok közötti átmozgatáskor a termék kartonjáról frissítse meg a bizonylati tétel ÁFA kulcsát. Egyedi átemeléskor már eddig is megtette, most már a sorozat átemeléskor is elvégzi.
  • Nagy változáson ment át a Bolti eladás ( CTRL+N). A kiskereskedelmi forgalomnál, ahol direktben megy a számlázás gyorsíthatja a munkát. A tételek rögzítése után felkínálja, hogy a partner megadásának lehetőségét( mégis névre szóló számlát szeretne a vevő), illetve nyomtatja és a pénz kiegyenlítés is megtörténik. Ott, ahol a partner árkategória szerinti árat kap NEM alkalmazhazó. A végösszeg engedmény használata esetén még jó megoldás. Kérem, próbálják ki!
  • Pontosítottunk a haszonkulcs kimutatáson.
  • Ez az előző frissítésban volt, de sokan nem figyeltek rá. - A rendszer figyeli a bizonylat használatát, hogy egyszerre két gépről ne lehessen ugyanazon bizonylatban módosításokat végrehajtani. Hiba esetén előfordulhat, hogy így zárolva marad a bizonylat. "Már használja valaki" üzenetet ad a rendszer. Ebben az esetben: File/Megnyitom/Bizonylat használati lista kinyitásával megkapja azon bizonylatokat, melyek zárolva vannak. Innen F8-al törölheti a "beragadt" bizonylatot.

Jó munkát!

ÁDÁM-Soft

 3533 Miskolc, Meggyesalja utca 93.

Tel/Fax: +36 46 505 450, +36 46 413 347

mail: ADAMSoft@adam-soft.hu

Lásd még...


Számítástechnikai WebÁruház : notebook, laptop táska, projektor és minden, ami informatika www.KlickComp.hu |  Ügyviteli software, szoftverfejlesztés www.ÁDÁM-Soft.hu |  Laptop, Notebook ( Acer, Asus, Dell Toshiba ) Laptop táska ( Samsonite,Targus ) a Notebook Partner www.NotebookPartner.hu |  Informatikai, Számítástechnikai megoldások Miskolc www.SzámGép.hu |  LanDoktor  |  eMail